Rana cronică deschisă vindecată în două sesiuni la Blu Room

Pat, femeie, 77 ani, pacient Blu Room Washington

Pat are 77 de ani. În septembrie 2017 a căzut și s-a rănit la piciorul drept. A rămas cu o rană deschisă de 5 cm. Pat a urmat tratamentul standard prescris de medic, dar rana nu s-a închis, ci s-a infectat, astfel că ea a trebuit să urmeze tratamente cu antibiotice, de două ori. Deși a folosit pansamente și tratamente locale, rana nu s-a închis luni de zile.

rana-deschisa

Hipertiroidită – Studiu de caz

Claudia, femeie, pacient Blu Room Washington

În iulie 2015, soția mea Claudia a fost dignosticată cu un tip de hipertiroidită numit boala lui Graves. Aceasta este o boală autoimună cauzată de un anticorp numit receptor TSH (TRAb) Acești anticorpi fac glanda tiroidă să producă în exces hormonii tiroidieni T4 și T3. Ca urmare, glanda tiroidă funcționează prea rapid și generează următoarele simptome: stare de iritare, slăbiciune musculară, probleme cu somnul, palpitații, tremurul mâinilor, intoleranță la căldură, stare de slăbiciune extremă, pierdere în greutate în ciuda unui apetit exagerat, schimbări ale ciclului menstrual și mărirea glandei tiroide. Claudia le avea pe toate.

Analizele de sânge din iulie 2015 au arătat un nivel de TSH foarte scăzut, nivel ridicat de T3 și T4, și nivel foarte ridicat de TRAb:

hipertiroidita

Proiectul Blu Room Challenge…

Carol, femeie, 57 de ani, pacient Blu Room Washington

Pe perioada acestui proiect, am căutat persoane dispuse să vină la Blu Room de 3 ori pe săptămână timp de 3 sau 4 săptămâni. În continuare, una din aceste persoane împărtășește experiență sa.

O scurtă introducere… Carol este o femeie în vârstă de 57 de ani, diagnosticată cu leucemie și mărire de splina. Ea a primit tratament cu radiații pentru splină, iar acum face chimioterapie de 3 ori pe săptămână pentru leucemie. În prezent, Carol prezintă oboseală și o iritație pe picioare. Ea dorește ca Blu Room să o ajute la susținerea sistemului imunitar în timp ce corpul ei se detoxifică și își revine la starea de sănătate.

challenge

Glicemia, tensiunea arterială si colesterolul readuse la parametrii normali

Jaime, bărbat, pacient Blu Room Washington

În anul 1994, Jaime a fost diagnosticat cu diabet zaharat. De când a început să folosească Blu Room, tensiunea arterială și colesterolul s-au normalizat, testele sale de glicemie (hemoglobina A1C) au scăzut în 3 luni de o mie de ori până aproape de valoarea normală. H1C a fost de peste 10, iar trei luni mai târziu a scăzut la 7,1. Jaime descrie, de asemenea, schimbarea dinamică a stării sale: nu este stresat, nu are reacții emoționale exagerate, se relaxează profund și este mult mai calm în zilele de după fiecare sesiune.

diabet

Mărturiile prezentate pe acest site se bazează pe experiențele din viața reală ale câtorva persoane, înregistrate în propriile lor cuvinte în legătură cu experiențele lor personale în Blu Room și nu este probabil și nici nu trebuie să vă așteptați la rezultate similare. În schimb, atunci când utilizați Blu Room, trebuie să vă așteptați la o experiență individuală unică, cu rezultate care variază de la persoană la persoană.

Mărturiile nu sunt reprezentative pentru toți cei care vor folosi Blu Room. Nu suntem responsabili pentru niciuna din opiniile sau comentariile utilizatorilor Blu Room postate pe site-ul nostru. Bluroomromania.ro nu este un forum pentru marturii. Noi oferim mărturii doar ca un mijloc pentru utilizatorii Blu Room să împărtășească experiențele lor unii cu alții. Nu susținem niciuna dintre opiniile sau comentariile, parțial sau integral exprimate în orice mărturie de către vorbitori sau editori.

Mărturiile nu intenționează să facă afirmații sau chiar să presupună că Blu Room poate fi utilizată pentru a diagnostica, trata, vindeca, atenua sau preveni orice boală. Afirmațiile făcute de persoane în mărturii nu au fost evaluate de nici o entitate de reglementare.