Rana cronică deschisă vindecată în două sesiuni la Blu Room

Pat, femeie, 77 ani, pacient Blu Room Washington

Pat are 77 de ani. În septembrie 2017 a căzut și s-a rănit la piciorul drept. A rămas cu o rană deschisă de 5 cm. Pat a urmat tratamentul standard prescris de medic, dar rana nu s-a închis, ci s-a infectat, astfel că ea a trebuit să urmeze tratamente cu antibiotice, de două ori. Deși a folosit pansamente și tratamente locale, rana nu s-a închis luni de zile.

rana-deschisa

Hipertiroidită – Studiu de caz

Claudia, femeie, pacient Blu Room Washington

În iulie 2015, soția mea Claudia a fost dignosticată cu un tip de hipertiroidită numit boala lui Graves. Aceasta este o boală autoimună cauzată de un anticorp numit receptor TSH (TRAb) Acești anticorpi fac glanda tiroidă să producă în exces hormonii tiroidieni T4 și T3. Ca urmare, glanda tiroidă funcționează prea rapid și generează următoarele simptome: stare de iritare, slăbiciune musculară, probleme cu somnul, palpitații, tremurul mâinilor, intoleranță la căldură, stare de slăbiciune extremă, pierdere în greutate în ciuda unui apetit exagerat, schimbări ale ciclului menstrual și mărirea glandei tiroide. Claudia le avea pe toate.

Analizele de sânge din iulie 2015 au arătat un nivel de TSH foarte scăzut, nivel ridicat de T3 și T4, și nivel foarte ridicat de TRAb:

hipertiroidita

Proiectul Blu Room Challenge…

Carol, femeie, 57 de ani, pacient Blu Room Washington

Pe perioada acestui proiect, am căutat persoane dispuse să vină la Blu Room de 3 ori pe săptămână timp de 3 sau 4 săptămâni. În continuare, una din aceste persoane împărtășește experiență sa.

O scurtă introducere… Carol este o femeie în vârstă de 57 de ani, diagnosticată cu leucemie și mărire de splina. Ea a primit tratament cu radiații pentru splină, iar acum face chimioterapie de 3 ori pe săptămână pentru leucemie. În prezent, Carol prezintă oboseală și o iritație pe picioare. Ea dorește ca Blu Room să o ajute la susținerea sistemului imunitar în timp ce corpul ei se detoxifică și își revine la starea de sănătate.

challenge

Glicemia, tensiunea arterială si colesterolul readuse la parametrii normali

Jaime, bărbat, pacient Blu Room Washington

În anul 1994, Jaime a fost diagnosticat cu diabet zaharat. De când a început să folosească Blu Room, tensiunea arterială și colesterolul s-au normalizat, testele sale de glicemie (hemoglobina A1C) au scăzut în 3 luni de o mie de ori până aproape de valoarea normală. H1C a fost de peste 10, iar trei luni mai târziu a scăzut la 7,1. Jaime descrie, de asemenea, schimbarea dinamică a stării sale: nu este stresat, nu are reacții emoționale exagerate, se relaxează profund și este mult mai calm în zilele de după fiecare sesiune.

diabet

Remisiunea completă a cancerului mamar de stadiul 4 obținută cu ajutorul terapiei Blu Room și al tratamentelor alternative inovatoare

Chantal, femeie, 72 de ani, Blu Room Wellness Center din Washington, Missouri

Chantal e o femeie în vârstă de 72 de ani, care inițial a fost diagnosticată cu cancer la sân în iulie 2012. A apelat la metode de tratament alternative, inclusiv la sesiuni Blu Room o dată sau de două ori pe lună, dar masa tumorală nu s-a resorbit.

În mai 2016, tumora din sânul stâng a prezentat o invazie limfatică, coincizând cu agravarea bolii. Prin urmare, Chantal a recurs la o operație de mastectomie bilaterală la începutul lunii iunie.

După operație, ea a luat un medicament blocant al receptorilor hormonali și a urmat un tratament cu radioterapie, dar a refuzat chimioterapia. Mai mulți noduli au apărut și au dispărut la nivelul plămânilor, iar în paralel a dezvoltat o leziune în femurul stâng care ulterior s-a cronicizat. Acești indicatori de metastază au arătat că boala progresase până la stadiul 4.

cancer-la-sâncancer

Mărturie privind vindecarea dermatitei seboreice

Diana, femeie, pacientă Blu Room Elveția

Am avut probleme cu o dermatită seboreică care mă tortura de douăzeci de ani. S-a înrăutățit în luna martie a anului trecut. Pe lângă faptul că arăta urât, era și dureroasă. Urechea mă ustura mult, chiar și în interior, era suficient să o ating ca să mă doară. Nu puteam să dorm pe partea dreaptă din cauza durerii. Urechea era foarte umflată și foarte tare.

De multe ori s-a întâmplat să mi se scurgă un lichid din ureche, era ca un puroi amestecat cu sânge. Nu am consultat niciun medic pentru că nu am vrut să iau antibiotice sau alte chimicale pe care cu siguranță mi le-ar fi prescris. Cu câtă nerăbdare am așteptat venirea Blu Room!

dermatită-seboreicădermatită

Înlăturarea sechelelor de infarct, accident vascular cerebral, tulburare de stres post-traumatic, furie și multe altele

David, bărbat, 71 ani

David este un veteran al războiului din Vietnam în vârstă de 71 de ani, cu istoric de tulburare de stres post-traumatic (PTSD), care a suferit un atac de cord grav în aprilie 2014 și ulterior un accident vascular cerebral în luna august a aceluiași an.

Infarctul lui David a fost atat de sever încât pe drumul spre spital a intrat in stop cardiac. El a fost resuscitat cu succes și a necesitat implantarea de stenturi la două dintre arterele inimii. Afectarea cardiacă suferită i-a provocat o insuficiență cardiacă congestivă datorate cardiomiopatiei ischemice severe, ajungând la o fracție de ejecție de 30%, normală fiind de aproximativ 65%.

sindrom-postraumatic-de-stresstresaccident-vascular-cerebral

Experienta lui Michelle cu Blu Room

Michelle, femeie, pacientă a Centrului de Wellness Blu Room Washington Missouri

Am început să lucrez cu Centrul de Wellness Blu Room în iunie 2017. După un an în care am experimentat minunățiile care au loc la Blu Room am simțit nevoia să le împartășesc și cu alții. Primele mele ședințe nu au fost cu nimic extraordinare, m-am simțit foarte calmă și relaxată după fiecare sesiune, însă abia când am ajuns la a șasea am început să observ modificări substanțiale ale stării mele de sănătate mentale și emoționale. Conexiunea cu energia și lucrul cu sinele nu au fost noutăți pentru mine, în urmă cu aproximativ cinci ani începusem să explorez diferite modalități de vindecare cu energie, printre care Reiki, yoga sau meditația, și eram curioasă să explorez orice noi cunoștințe privind legătura minte-trup-spirit.

anxietatestresameliorarea-dureriiacneestare-de-bine

O îmbunătățire SERIOASĂ după o SINGURĂ sesiune

Joe și Shirley D., bărbat și femeie, pacienți a Centrului de Wellness Blu Room Washington Missouri

După o sesiune, durerea cauzată de artrită și durerile de spate au dispărut; simptomele tulburării de stres post-traumatic s-au diminuat simțitor!

O mărturie personală venind de la Joe și Shirley:

Am fost puțin sceptici în ceea ce privește capacitatea de vindecare a Blu Room. Din punctul meu de vedere, am simțit că promovarea exagerată privind capacitățile de vindecare Blu Room se asemăna reclamei vraciului care-și vindea poțiunile magice în Vestul Sălbatic. Cât de mult am putut greși!

Soția mea, Shirley, a fost prima care s-a folosit de terapia Blu Room. A intrat pentru o sesiune de șase minute și a ieșit după 20 de minute fără să-și dea seama că dormise încă 15 minute după ce lămpile UV s-au oprit. La ieșire nu ne-am spus nimic.

sindrom-postraumatic-de-stresstresartrităameliorarea-durerii

Noi impresii de la Anna și familia ei

Anna, femeie, pacientă a Centrului de Wellness Blu Room Washington Missouri

De la prima mărturie a Annei, ea și întreaga ei familie s-au întors la Blu Room pentru multe noi sesiuni. Ne-a oferit o opinie actualizată privind experiențele pe care ea, precum și familia ei, le-au avut la Blu Room începând cu luna octombrie a anului trecut. Ne place să obținem impresii noi de la clienții noștri. Este frumos că Blu Room are atât de mult de oferit oricărei persoane, indiferent de vârsta sa sau de orice alte circumstanțe.

stare-de-binedeficienta-de-Vitamina-Danxietateameliorarea-dureriisindrom-postraumatic-de-stres

Mărturiile prezentate pe acest site se bazează pe experiențele din viața reală ale câtorva persoane, înregistrate în propriile lor cuvinte în legătură cu experiențele lor personale în Blu Room și nu este probabil și nici nu trebuie să vă așteptați la rezultate similare. În schimb, atunci când utilizați Blu Room, trebuie să vă așteptați la o experiență individuală unică, cu rezultate care variază de la persoană la persoană.

Mărturiile nu sunt reprezentative pentru toți cei care vor folosi Blu Room. Nu suntem responsabili pentru niciuna din opiniile sau comentariile utilizatorilor Blu Room postate pe site-ul nostru. Bluroomromania.ro nu este un forum pentru marturii. Noi oferim mărturii doar ca un mijloc pentru utilizatorii Blu Room să împărtășească experiențele lor unii cu alții. Nu susținem niciuna dintre opiniile sau comentariile, parțial sau integral exprimate în orice mărturie de către vorbitori sau editori.

Mărturiile nu intenționează să facă afirmații sau chiar să presupună că Blu Room poate fi utilizată pentru a diagnostica, trata, vindeca, atenua sau preveni orice boală. Afirmațiile făcute de persoane în mărturii nu au fost evaluate de nici o entitate de reglementare.